Hvem bliver Danmarks dygtigste mediegrafiker og grafisk tekniker?

Landets dygtigste mediegrafikere og grafiske teknikere dyster ved DM i Skills 2019

De grafiske uddannelser er igen repræsenteret ved Danmarksmesterskabet i håndværk, når DM i Skills afholdes i Arena Næstved næste år. Forud er gået en grundig udvælgelsesproces med involvering af både virksomheder og erhvervsskoler. I udvælgelsen er der lagt vægt på elevernes faglige niveau, faglige alsidighed og personlige egenskaber, som virksomhederne har beskrevet dem kombineret med hver skoles vurdering af elevens faglige og personlige egenskaber i forhold til en samlet vurdering af, hvem der vil kunne gøre det bedst som deltager ved DM i Skills.

Grafisk Uddannelsesudvalg er imponerede over elevernes niveau og over det engagement, der er lagt i begrundelserne fra virksomheder, elever og skoler. Resultatet af udvælgelsen fremgår nedenfor.

Grafisk Uddannelsesudvalg er imponerede over elevernes niveau og over det engagement, der er lagt i begrundelserne fra virksomheder, elever og skoler. Resultatet af udvælgelsen fremgår nedenfor.

Deltagerne ved DM i Skills i Næstved den 4.-6. april 2019 bliver:

Mediegrafiker

Aleksander Kyhn Hansen, Next Uddannelse København, Milestone Systems A/S
Jesper Skipper Momme, Roskilde Tekniske Skole, RTS Skolepraktik
Stefan Bay Jensen, Syddansk Erhvervsskole, Wunderly
Vibe Sonne, Hansenberg, Trademark Textiles A/S
Emma Plaugborg, Aarhus Tech, Werks Grafiske Hus A/S
Kathrine Nygaard Dahl, Herningsholm, Scandinavian Print Group A/S
Ida Skovsmose Bruun, Tech College, Mediehuset Wiegaarden ApS

Grafisk tekniker

Emilie Ringgard, Tech College, K.T. Damgaard-Jensen A/S
Mark Snor, Tech College, Nova-Print A/S
Mathias Møller Jørgensen, Tech College, Nordcolor

DM i Skills deltagelsen er et samarbejde mellem Grafisk Uddannelsesudvalg og de skoler, der uddanner mediegrafikere og grafiske teknikere. Det er Next Uddannelse København, Roskilde Tekniske Skole, Syddansk Erhvervsskole, Hansenberg, Aarhus Tech, Herningsholm og Tech College Aalborg. Organisationerne bag Grafisk Uddannelsesudvalg er Grakom, Danske Mediers Arbejdsgiverforening, Dansk Erhverv og HK Privat. 

Pressemeddelelse

For yderligere information kan sekretariatet ved Ulla Gorm Pedersen kontaktes på mail guu@grafiske-uddannelser.dk eller telefon 41 11 77 31.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Sine Neuchs Thomsen

Kommunikationskonsulent

Telefon

33 77 91 33

Mobil

22 87 83 51

E-mail

st@iu.dk