Uge 49 Årsmøde2
6. dec 2021

Godt udbytte af årsmøde for mediegrafikeruddannelsen

Trepartsprojekter, interaktionsdesign og det nye beskrivelsessystem var blandt emnerne, da undervisere og ledere mødtes til årsmøde om mediegrafikeruddannelsen den 11. og 12. november.

Årsmødets første dag bød på en præsentation af de trepartsprojekter som Grafisk Uddannelsesudvalg har indsendt til AUB. Blandt projekterne er en indsats, som omfatter alle udbydere af mediegrafikeruddannelsen, og som har som fokus at skabe flere lærepladser på uddannelsen.

Dagen bød også på et oplæg af underviser ved DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) Karsten Vestergaard, der fortalte om interaktionsdesign. Efterfølgende arbejdede deltagerne ved mødet videre med temaet, og hvordan man kan sætte det i spil på mediegrafikeruddannelsen.

På mødets dag to var det bl.a. svendeprøven der var fokus på. Deltagerne skulle her drøfte om eleverne bliver vurderet på det relevante i uddannelsen. Som udløber af drøftelsen bliver der nedsat en arbejdsgruppe, der skal drøfte og bearbejde svendeprøven. Deltagere i arbejdsgruppen bliver undervisere fra skolerne, og arbejdet i gruppen vil blive faciliteret af det faglige udvalg.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Jørgen Bo Nielsen

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 46

Mobil

22 15 91 46

E-mail

jbn@iu.dk